Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Малютянська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04359330) був реорганізований і увійшов до складу Боярської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Малютянка святкувала День села

День села Малютянка – родинне свято, що зігріло серця в осінній день

Село моє, для мене ти єдине,

Малютянкою звешся стільки літ,

Я паросточок твій, твоя дитина,

З твоїх долонь лечу в життя політ

Щороку в мальовничому місці біля Києва – селі Малютянці, відбувається затишне сімейне свято, що об’єднує в одну дружню спільноту малютянців та гостей села.

Цьогоріч День села святкували 13 жовтня, в переддень трьох великих свят: Покрови Пресвятої Богородиці, Дня козацтва та Дня захисника Вітчизни. Теплий жовтневий день був забарвлений особливим колоритом. Привітні обличчя людей, дитячі посмішки, ігри, пісні, танці, частування – все це зробило свято яскравим і дуже домашнім.

Всіх охочих радо зустрічали в музеї імені Миколи Корниловича Пимоненка, в якому о 9.00 відбулося відкриття виставки старовинного одягу та рушників колекціонерки з м.Києва Ірини Кононенко. Виставка триватиме до 20 жовтня, тому всі, хто не встиг насолодитися переглядом ексклюзивних автентичних речей, матимуть таку нагоду.

О 13.30 біля малютянського ставу на спортивному майданчику відбувся футбольний матч між командою ветеранів «Старт-Малютянка» та командою юніорів. Завзяті футболісти, не зупиняючись, грали кілька годин, чим викликали неймовірний захват односельців.

З 15.00 веселі аніматори розважали дітей цікавими іграми та пригощали смачними ласощами.

Особливо тепло й талановито виступили учні Малютянської загальноосвітньої школи, що представили кілька сучасно-народних номерів і справді душевно привітали село.

Малютянка має багато талантів. Цей факт підтверджує яскравий виступ малютянського вокального ансамблю «Журавка».

Після виступу колективу зі святом Малютянку привітав сільський голова - Микола Петрович Юхимено, що відзвітував про діяльність Малютянської сільської ради протягом року. Також своє вітальне слово сказав настоятель Свято-Покровського храму в селі Малютянка - Андрій Михайлович Ціко.

Наступну гостю вже давно й щиро полюбило все село. Любов Кирилівна Осіпенко порадувала святкуючих новими ліричними поезіями та бадьорими гуморесками.

Також на святкування завітали привітні й енергійні сусіди з села Білогородки – фольклорний ансамбль «Веселі молодички».

Сусіди з міста Боярки також не оминули свято. Зокрема, керівник вокальної студії «Зорепад», Наталія Горенко разом зі своїми колегами та вихованками Оленою Дем’яненко, Юлією Шиманською, Катериною Бондар подарували незвичні народні пісні в сучасному аранжуванні.

Долучилась ще й Галина Солодка – авторка пісень, композиторка, аранжувальниця, лауреатка вокальних конкурсів та засновниця конкурсу «Покажи талант світу» в Київській області.

«Запалила» сцену ще одна зіркова гостя XENA, що є білорусько-українською виконавицею, авторкою пісень, учасницею журі багатьох міжнародних фестивалів та засновницею караоке-чемпіонату «Живий звук».

Закривали концертну програму молода талановита співачка з сусіднього селища Глевахи Людмила Яковук та харизматична й запальна Вікторія Крижанівська – гостя з м.Бровари.

А наприкінці свята на всіх чекала святкова дискотека з давно відомими й сучасники хітами.

Отже, не зважаючи на всі труднощі, свято в селі Малютянка відбулося! Дякуємо всім, що були в цей день поруч і дарували усмішки й тепло одне одному.

 

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *